Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 • Købskontrakter indgås på dansk.
 • Pengene skal modtages før din ordre vil blive sendt.
 • Såfremt du har indtastet korrekt e-mailadresse ved køb, vil du inden for 24 timer modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Vi opbevarer ikke oplysninger om din ordre på en måde, så du senere kan få en kopi af din ordrebekræftelse. Husk derfor at gemme den ordrebekræftelse, som du modtager på din e-mail.
 • Din ordre vil ikke blive fremstillet før betalingen er modtaget.

Betaling igennem Mobilepay

Ved betaling igennem Mobilepay. Fra øjeblikket vi modtager din ordre, vil vi gå i gang med at producere den (Læs "Vareudvalg og lagerføring" for mere information) Når din ordre er klar, vil vi sende en faktura som du skal betale inden for det givende tidsrum som fakturaen giver.

Du kan selv betale direkte igennem Mobilepay og overføre den given pris som fakturaen giver. Betalingen skal sendes til (Kristoffer Marnø) på 2085 0523

Betaler du ikke selv din ordre vil vi sende en anmodning som skal betales hurtigst muligt.

Når betalingen er gået igennem

Hvis alle oplysninger er modtaget, vil din ordre blive sendt med den valgte leverandør.

Levering i Danmark

Du kan altid vælge gratis levering til vores butik. Ved køb for mindst 499,- får du gratis levering til alle udleveringsteder/pakkeshops hos GLS eller gratis fragt med PostNord.
Ønsker du pakken sendt med omdeling til din hoveddør, koster der 49 kr.

Ved køb for under DKK 299

 • Ved levering til GLS udleveringsteder/pakkeshops vil leveringsgebyr på 45 kr.
 • Ved levering med omdeling til erhvervs/privat adresse med GLS, vil være 64 kr.
 • Ved levering med PostNord til privat adresse vil leveringsgebyr være mellem 15-45 kr.


Ved levering med GLS leveres varerne indenfor 1-4 hverdage. Hvis vi ikke har mulighed for dette på grund af udsolgte varer m.m., vil du blive kontaktet hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din ordre.

Ved levering med PostNord leveres varerne indenfor 4-10 hverdage. Hvis vi ikke har mulighed for dette på grund af udsolgte varer m.m., vil du blive kontaktet hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din ordre.

Ved levering med PostNord vil prisen på fragt variere efter varens vægt. Dette gør vi så din ordre bliver billigere. Ved levering til dimsrs butik tillægges der ikke leveringsgebyr.

Ved køb for mere end DKK 299

Køber du for mere end 299 DKK sender vi din ordre gratis. Vi sender den med Postnord, som brev, medmindre at pakken kræver sær behandling. I dette tilfælde vil den blive sendt med GLS.

Køb og indløsning af gavekort

Ved køb af et gavekort

Når du køber et gavekort vil du efter købet modtage en mail, med dit gavekort, som du herefter kan printe ud eller videresende.

Indløsning af et gavekort

 • Når du skal indløse et gavekort hos dimsr.dk skal du ved bestilling (kun WatchMount) skal ud klikke ja til "Har du et gavekort". Når du modtager din faktura bedes du sende et klart billede eller vedlægge dit gavekort som en PDF.

I tilfælde af kortet ikke kan læses

 • Kan vi ikke læse filen med dit gavekort vil du blive bedt om at sende et nyt eller skarpere billede af dit gavekort. 

Mangler der penge på dit gavekort

 • Mangler der penge på dit gavekort når du skal betale bedes du sende det resterende beløb på Mobilepay.

Når et gavekort er brugt kan du ikke få refunderet dine penge. Det betyder, hvis der er penge tilbage på kortet efter et køb refundere vi ikke de resterende penge.

Dimsrs gavekort kan ikke

 • Byttes til kontanter
 • Refunderes efter køb


Levering til udland

Levering til udland indenfor EU, betales fragt + behandlings gebyr på 25 kr. Levering til udland udenfor EU, herunder Grønland og Færøerne betales fragt + behandlings gebyr på 25 kr.

Vareudvalg og lagerføring

Dimsrs udvalg af vare er helt specielt og bliver ikke fremstillet andre steder. Det kan derfor give nogen problemer. Hvis salget går bedre end forventet, har vi ikke altid mulighed for at fremstille kundens ordre til normal tid.

Vi beder derfor vores kunder om forståelse for, at vi - trods mange anstrengelser - kan risikere at mangle en vare i forretningen.

Fortrydelse og returret

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Du skal blot meddele os på dimsr.dk@gmail.com senest 30 dage efter modtagelsen, at du returnerer varen i væsentligt samme stand og mængde som modtaget. I meddelelsen om fortrydelse skal følgende oplysninger indgå:

 • Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer: (varerne, der returneres, skrives her)
 • Varerne er bestilt den (dato) på ordrenummer: (ordrenummer skrives her)
 • Dit navn og din adresse

Ordrenummer finder du i toppen af din faktura. F.eks. (#54)

Efter du har sendt ovenstående meddelelse om fortrydelse til os, skal du returnere varen til os hurtigst muligt (senest 14 dage efter du har meddelt om fortrydelse). Vedlæg venligst faktura og en beskrivelse af hvorfor varen returneres - særligt, hvis der er tale om en byttevare, har vi brug for at vide f.eks. hvilken farve dit nye produkt skal byttes til.

Bemærk om værdiforringelse:
Inden for fortrydelsesretten på 30 dage hæfter du selv for en eventuel forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er Dimsr, der vurderer varens forringede værdi. Dette sker kun på vores adresse og kan ikke forgå igennem nettet.

Personoplysninger og registrering af data i forbindelse med E-handel

Når du handler på Dimsrs hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din bestilling.

Vi videregiver dine oplysninger til udvalgte og betroede medarbejdere, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre.

Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet

Har du brug for at klage over enten en vare eller over Dimsr, hører vi rigtigt gerne fra dig på 2085 0523 eller dimsr.dk@gmail.com

Deltagelse i konkurrence

Alle vindere kontaktes direkte på den tilmeldte mailadresse. Du har herefter 14 dage til at svare og oplyse din fysiske adresse. Uden svar, kan din ret til præmien bortfalde og Dimsr kan vælge at udtrække en anden vinder. Vinderne offentliggøres på vores hjemmeside dimsr.dk og sociale medier.

Præmier kan ikke byttes til andre varer, kontanter eller gavekort. Almindelig reklamationsret gælder.

Dimsr forbeholder sig retten til når som helst at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis der er nogen anledning til, at konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.

Deltagelse i konkurrencer som ikke ejes af dimsr.dk

 • Vi tager ikke ansvar for nogen mishandling af personligt information.

Arbejdsdage

 • Mandag ( 15:00 kl. - 20:00 kl. )
 • Tirsdag ( 15:00 kl. - 17:00 kl. )
 • Onsdag ( 15:00 kl. - 17:00 kl. )
 • Torsdag ( 15:00 kl. - 20:00 kl. )
 • Fredag ( 15:00 kl. - 22:00 kl. )
 • Lørdag ( 09:00 kl. - 22:00 kl. )
 • Søndag (Lukket)

Det kan forkomne at visse dage at vi ikke har mulighed for at arbejde på det givende tidspunkt, Vi prøver at holde os inden for åbningstiderne.


Dimsr.dk tager ikke ansvar for nogen tabte eller ødelagte personlige ejendele.