Om os
Hvem er vi?

- Kristoffer Marnø
- Kristoffer Marnø
- Kristoffer Marnø
- Kristoffer Marnø
Dimsr.dk er et nyt innovativt firma hvor du kan få lavet forskellige former for 3D print til sport og fritid. Du har mulighed for at købe vores produkter eller du kan få lavet et produkt som du vil have det!


Hvem er vi?

Mit navn er Kristoffer Marnø. Jeg startede det nuværende dimsr.dk i starten af 2019. I lang tid hed det dimser.webnode.dk. D. 15-03-2020 trådte dimsr.dk i kræft. Jeg går i 2.g og har roet kajak i ca 8 år. Da jeg startede dimsr var det bare små produkter til min egen klub der blev solgt. Ikke noget stort. Jeg arbejder sammen med min far (Nautitech.dk) som hjælper til med at få idéer, udføre dem, teste og meget mere!

I efteråret designede jeg i samarbejde med Nautitech en ny ur holder til kajakker. Tanken bag vores ur holder var at jeg ønskede ikke at have en snor i mit ur når jeg roede en tur. Så vi gik i tænkeboks i noget tid til vi fik idéen om vores watchmount. Den første model blev som alting lidt mærkelig. Men vi så på den og tænkte hvad vi kunne lave om! Vi lavede pænere sider, pænere top og en hævet tekst! Den var flere forsøg igennem før vi endte ud med den WatchMount som vi sælger i dag! Til dags dato (01-06-2020) er vi på version 6 af vores Watchmount.

Jeg vil gerne takke, Andreas Marnø for at stå model til mine produkter. Min far for at have lavet vores WatchMount til hvad den er i dag. Cilie Kjær Christensen for at læse korrektur og være en kæmpe hjælp.